fbpx

Voluntariat – Atelierele “Respirația și Inspirația”

Atelierul1: Respiratia –ii avem in vedere pe cursantii nostri, din cadrul Fundatiei Catharsis Art. Pe langa armonii cromatice ori compozitionale, acestia vor porni intr- o “calatorie in timp” si vor lua din responsabilitatea si grija pentru semeni a dascalului, ei insisi devenind modelatori.

Experienta atelierului 1 devine “ Inspiratie” pentru Atelierul 2, unde ni se vor alatura invitatii nostri din Falticieni.

Asistenti coordonatori vor fi cursantii Fundatiei Catharsis Art, care vor afla in postura de a darui celorlalti din cunostintele acumulate. Ne propunem ca atelierele sa se desfasoare in incinta Muzeului Satului “Dimitrie Gusti” Bucuresti. 

Acest prioect se va derula cu sprijinul SC KONING FRANKSTAHL in colaborare cu THE HUMAN REPUBLIC.

El se poate dezvolta si cu ajutorul dumneavoastra.

Ce urmarim sa obtinem cu acest demers ?… Este simplu: cautam Gradinari de Flori de Copii. Gradinari ca si noi. Oameni care isi doresc sa cultive Frumosul, sub forme variate, colorate, vesele, creative, originale.

Noi vrem sa mergem mai departe pe acest drum si, atunci cand vom privi in jurul nostru, ne-ar placea sa gasim intiparite si alte urme de pasi.