fbpx

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție cele de mai jos, deoarece sunt explicate și detaliate toate informațiile legate de condițiile înscrierii și participării la cursurile fundației Catharsis Art.

Termenii și condițiile descrise în cele ce urmează se referă la înscrierile din cadrul site-ului catharsisart.ro și participarea la atelierele, cursurile și evenimentele din programa fundației Catharsis Art în spațiile stabilite și anunțate pentru fiecare proiect în parte.

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la unul dintre următoarele numere de telefon: 0744 85 77 27 sau 0722 78 30 15.

Prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de pe site-ul catharsisart.ro, cursantul se înscrie la atelierele, cursurile sau evenimentele din programa fundației, și răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greșit duce la imposibilitatea fundatiei de a contacta cursantul și atrage după sine neînregistrarea înscrierii.

Cum te înscrii online:

PASUL 1

Butonul de înscriere ÎNSCRIE-TE AICI este amplasat la sfârșitul paginii de prezentare a fiecărui curs sau eveniment, sub detaliile despre curs. Apăsând pe el sunteți redirecționat spre Formularul de înscriere. Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să citiți cu atenție detaliile: domeniu, profesori, data de începere, perioada de derulare, frecvența, vârsta minimă a cursantului, taxa de curs, număr de ședințe per modul (unde este cazul), loc de desfășurare și număr maxim de locuri la curs (unde este cazul). Pentru a vă înscrie la un curs sau un eveniment al fundației trebuie să apăsați pe butonul ÎNSCRIE-TE AICI și să completați câmpurile care figurează în Formularul de înscriere.

La sfârșitul formularului de înscriere apăsați butonul ÎNSCRIERE. Acest buton trimite datele dumneavoastră, necesare pentru înscriere, către Fundația Catharsis Art.

PASUL 2

Pentru a verifica validitatea transmiterii informațiilor vă rugăm să așteptați un feed-back de confirmare din partea fundației. Unul dintre reprezentanții noștri vă va contacta telefonic sau pe e-mail.

PASUL 3

După înscrierea prin formularul de pe site, următorul pas este achitarea taxei în contul sau la sediul fundației.

Prețul cursurilor:

Toate prețurile afișate pe site sunt finale și sunt exprimate în LEI (RON). În cazul cursurilor (atelierelor), prețurile sunt afișate per modul (număr total de ședințe în cadrul unui curs).

Modalități de plată:

Plata cursurilor sau evenimentelor se poate face în numerar la sediul fundațieisau în cont bancar.

Plata în numerar se face în lei, la achitarea integrală a cursului sau evenimentului de la sediul fundatiei Catharsis Art din București, Piața Romană nr.5, mansardă.

Plata prin bancă se face prin ordin de plată ordonat către Fundația Catharsis Art, în contul RO……………….. deschis la Banca … Sucursala… Confirmarea plații (respectiv încasării) taxei în contul fundației se realizează în scris, prin e-mail în momentul plații / încasării. Rezervarea locului pentru curs sau eveniment se face în momentul recepționării plății în contul fundației.

Înscrierile la cursurile și evenimentele de pe site-ul catharsisart.ro se fac în limita locurilor disponibile în sala de curs per unitatea de timp (ore și/sau zile).

Condițiile de returnare a taxei de curs:

Returnarea taxei de curs se poate face numai dacă retragerea se face prin anunțarea în scris a imposibilității de a participa la curs /eveniment și este făcută cel târziu cu 3 zile înainte de data de începere a cursului sau data de desfășurare a evenimentului.

Atenție!
În cazul în care retragerea se face după începerea cursului sau evenimentului, suma aferenta taxei de curs nu se returnează, deoarece ea reprezinta costul pentru realizarea atelierelor, inclusiv onorariul lectorului și materialele de curs.

Alte condiții:

Pentru a oferi informații actualizate catharsisart.ro va realiza periodic modificări în conținutul site-ului, schimbările referindu-se la informații despre cursuri, descrieri, poze, preturi etc. Prețurile de pe site se pot modifica în funcție de costurile aferente unui curs și onorariile lectorilor.

Catharsisart.ro nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului declinându-și de asemenea răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la server.

Politica de confidențialitate:

Catharsisart.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu cursanții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia ori a programei de pe site.