fbpx

Tabere vară 2019: Pictură și teatru

Perioada:
23 iunie – 28 iunie
30 iunie – 5 iulie

Locație: Pensiunea Inspire View Predeluț – Bran, Brașov

Contact:
Telefon: 0722558853
Facebook: Tabere Catharsis Art / Fundatia Catharsis Art

TABERE DE PICTURĂ ȘI TEATRU – VARĂ 2019

Taberele de pictură ale Fundației Catharsis Art, devenite deja tradiție, vor continua calatoria noastră plină de emoție, lumină și culoare.
Prospețimea peisajului montan imortalizat pe delicatele pânze prin ochii proprii ai sufletului, ne dă posibilitatea redescoperirii acelor valori care transcend timpul și spațiul aducând mereu în sufletele noastre mirosul proaspăt de fân cosit, rășina brazilor, parfumul florilor de câmp, șansa de a ne readuce în memorie faptul că „veșnicia s-a născut la sat”, inocența dând posibilitatea de a ne înfrupta din ele.

Redarea sau reinterpretarea peisajului va constitui punctul de plecare al expediției noastre, care va avea ca scop final descoperirea fascinntei lumi a artei și a picturii pe pânză în special, alături de pictorul Mariana Cîmpeanu.
Lăsându-ne inspirați de formele pe care le găsim în natură, putem experimenta diverse tehnici specifice artelor plastice, care vor ajuta la dezvoltarea creativității micilor artiști.

Călătoria noastră o vom începe într-o duminică de vară:

23 iunie – 28 iunie

30 iunie – 5 iulie

Unde?

Pensiunea Inspire View Predeluț – Bran, Brașov

Cât costă?

Preț 1800 lei (prețul include transport, vizită muzee, cazare, masă, materiale pictură).

Cei care vor achita integral până la data de 20 aprilie, vor avea o reducere de 200 de lei, deci tabăra va costa 1600 lei.

Ce program vom avea?

Cât lumina ne îngăduie, bineînțeles pictăm, iar când soarele va fi în amurg vom lăsa pensulele să se odihnească, iar noi, alături de actrița Adriana Guluțanu facem câțiva pași în fascinanta lume a teatrului.

Asemeni celorlalte arte, teatrul are o importantă componentă educativă, capabilă să ofere celor care încearcă să îi descifreze tainele instrumente de autocunoaștere, dar și veleități de comunicare inter-umană. Propunem o incursiune în lumea minunată a jocului și improvizației, prin intermediul cărora cei tineri și foarte tineri vor putea să își dezvolte imaginația, atenția, memoria, îndemânarea, motricitatea, abilitățile de comunicare și afirmare a propriei personalități, învățând în același timp câte ceva despre lumea fascinantă a artei dramatice.

Toate momentele alese le vom depăna în fața focului de tabără, adăugând în tolba cu amintiri noi experiențe și experimente. La finalul zilelor de tabără copiii vor pune în bagajul de întoarcere, nu numai amintiri și prietenii, dar și propria pictură pe pânză.

Profesor coordonator: Mariana Cîmpeanu

Leave a reply